Julius Röntgen: Symphonies – Porcelijn

Julius Röntgen (1855-1932)
Symphonie n° 7 en fa mineur “Edimbourg”
Symphonie n° 14 en ré majeur “Winterthur”
Symphonie n° 11 en sol mineur “Wirbel”
Symphonie n° 12 en do majeur “In Babylone”
Symphonie n° 22 en fa dièse mineur
Symphonie n° 23 en do mineur
Symphonie n° 24 en mi majeur

Brandenburgisches Staatsorchester Frankfurt
Helsingborg Symphony Orchestra
David Porcelijn, direction

Format: 2 CD
Release date: 1/11/2021
Barcode: 0761203730926 Categories: ,



There are no reviews yet.

Be the first to review “Julius Röntgen: Symphonies – Porcelijn”
Get 10% off with coupon code BLACK2023 until sunday 26/11 when you spend 50€ or more*
* Except promotions